Kamiondžija protivpožarnim aparatom hteo da se obračuna sa drugim vozačem

Kamiondžija protivpožarnim aparatom hteo da se obračuna sa drugim vozačem

U prepodnevnim satima, tačno u 10.40 sati u kružnom toku na magistralnom putu ponovo je došlo do zastoja i incidenta. To možda i ne bi bila priča za portal, da vozač belog kamiona za đubre JKP”Čistoća i zelenilo” nije izašao u kružnom toku i hteo protivpožarnim aparatom da se obračuna sa vozačem putničkog automobila koji se našao u raskrsnici sa njim.

Kružna raskrsnica
foto:arhva

Za to vreme, drugi učesnici u saobraćaju su trubili i čekali da oba vozača napuste kružni tok, dok su se oni međusobno vređali.

IMG_20151215_144427

Sve se brzo odigralo, a zahvaljujući prolasku džipa interventne jedinice policije, koja je prošla u tom trenutku, oba muškarca su brzo ušla u svoja vozila i velikom brzinom napustila kružni tok u pravcu Pinove vile. Postoji video nadzor koji je zabeležio ovaj nesvakidašnji zastoj.

U svetu postoji Bermudski trougao, na tom mestu se dešavaju neobjašnjive pojave,  u Zrenjaninu je to kružni tok.

U našem gradu se dešavaju neshvatljive a ponekad i nenormalne pojave upravo na ovim mestima.

 

 

Autor: Dragan Prvulović

5 Comments

  1. Isti dan je vidjen i leteci tanjir na istoj lokaciji…

  2. Samo u srbiji postoje tako mali kruzni tokovi sa dve trake i to je cista glupost jer nema mesta za prestrojavanje , zato se i desavaju takve stvari i stalno ce se desavati.

  3. Kruzni tokovi postoje i u drugim Evropskim zemljama,ali u tim isti zemljama ne postoje mamini i tatini-sinovi i kceri koje dobijaju vozacke dozvole na telefonski poziv,vec na znanje.

  4. Rođena sam u Zrenjanjinu često putujem po Vojvodini i svima sam pričala kako je Zrenjanjin ubedljivo najbolji grad što se tiče vožnje po njemu. Sad čitam ova dešavanja i prosto nemogu da verujem! Šta se tu dešava?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.