Izabrana najlepša novogodišnja jelka Zrenjanina (foto)

Podeli:

Na manifestaciji “Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina”, koja je danas održana u zrenjaninskom Aviv Parku, prikupljeno je više od 250 novogodišnjih paketića koji će biti predati Centru za socijalni rad, dok je za najlepšu jelku proglašena jelka koju su ukrasila deca iz Dnevnog centra “Alternativa”. Drugo mesto osvojila je jelka gradskog Sportskog saveza, dok je treće mesto pripalo jelki zrenjaninskog Crvenog krsta.

Prvoplasirana jelka

U humanitarnoj novogodišnjoj akciji, koju je organizovao Aviv Park Zrenjanin, učestovalo je 15 organizacija i institucija Grada, koje su kitile jelke i istovremeno donirale novogodišnje paketiće.

Direktorka Centra za socijalni rad Zrenjanina Julija Bobek zahvalila se svim učesnicima akcije na lepom i humanom gestu. Ona je rekla da će novogodišnji paketići biti podeljeni deci bez roditeljskog staranja koja se nalaze u hraniteljskim porodicama.

Prvoplasirana jelka (2)

Jelke će nakon novogodišnjih praznika biti predate Gradu Zrenjaninu radi pošumljavanja, a gradonačelnik Čedomir Janjić rekao je da će jelke biti zasađene u dvorištu Dnevnog centra “Alternativa”, koji se brine o deci sa posebnim potrebama. On se zahvalio predstavnicima kompanije Aviv Arlon na, kako je rekao “sjajnoj akciji humanitarnog karaktera”, i dodao da će Grad uvek rado podržati slične događaje.

Direktorka marketinga kompanije Aviv Arlon Danka Gladović naglasila je da je akcija “Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina” nastavak društveno odgovornog poslovanja, koje je karakteristično za izraelsku kompaniju.

“Veoma sam srećna što je akcija naišla na ovako dobar odziv u gradu i što je danas Aviv Park prepun. Zahvaljujem se svim organizacijama i institucijama koje su učestovale u akciji i donirale novogodišnje paketiće, sigurna sam da smo uradili pravu stvar”, rekla je Danka Gladović.

Sportski savez Zrenjanina

U akciji “Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina učestovali su Grad Zrenjanin, Centar za socijalni rad Grada Zrenjanina – Dnevni centar “Alternativa”, Aviv Arlon Srbija, Javno preduzeće “Turistički centar Grada Zrenjanina”, Sportski savez Grada Zrenjanina, Regionalni centar za talente Zrenjanin, Radio-televizija „Santos“, list “Zrenjanin”, portal “I love Zrenjanin”, portal “Zrenjaninski”, radio “Klik FM”, IP Media 023, agencija “Vorp marketing”, Crveni krst Zrenjanina i Golden Beauty Shop. Paketiće su donirali i kafe-restoran „Kovač“ i dečija radnja „Milupino“ iz Aviv Parka.

Ukrašavanje jelki

Za sve posetioce Aviv Parka danas je bio pripremljen i muzički program u kojem su učestvovali dečiji hor Supernova i zrenjaninski muzičari Marko Pejčić i Igor Dunđerski. Posebnu zabavu za najmlađe priredio je i Avivov Deda Mraz.

Voditelj programa bio je naše popularno TV lice Vojislav Nedeljković, koji je uz pomoć dece iz hora izabrao najlepše jelke.

Ukrašavanje jelki (2)

Svim učesnicima akcije dodeljene su specijalne zahvalnice, dok su organizacije čije su jelke osvojile tri prva mesta, nagrađene vaučerima u iznosu od 10.000, 7.000 i 5.000 dinara.

Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku (1)

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga