Imperium nekretnine sa vama od prvog do poslednjeg koraka prilikom kupoprodaje nekretnine

Podeli:

Želite li da prodate ili kupite stan, kuću, lokal, plac, veći za manji ili manji za veći, bolju lokaciju uz doplatu ili lošiju uz razliku. Spajate ili razdvajate familiju, treba vam hitan keš od prodaje stana za novi biznis, želite nešto novo, lepo eksluzivno i konačno to sebi možete da priuštite. Put do rešenja svih vaših problema u vezi nekretnina je sada lak. Na sajtu www.imperium.rs  dobićete detaljnije informacije o određenoj nekretnini. Za sve dalje dovoljno je da pozovete Imperium nekretnine i dobićete prave i tačne odgovore, savete, informacije… Javite se i zakažite sastanak sa nekim od naših agenata. Pozovite nas na telefon 069747262.

Za klijente realizuju kompletan posao kupoprodaje nekretnina, od prvog do poslednjeg koraka. Ovog meseca iz ponude izdvajaju nekoliko zanimljivih nekretnina.

Јednoiposoban stan na prvom spratu

Jednoiposoban stan na prvom spratu, na atraktivnoj lokaciji (iznad foto studija “Avala”) preko puta pijace.
Stan se sastoji iz dve prostorije, od kojih je jedna predviđena za spavaću sobu, a druga za dnevni baravak ili trpezariju sa čajnom kuhinjom i sanitarnim čvorem, ukupne površine od 40m2.
Stan je u potpunosti renoviran, postavljena je nova voda, nova struja, spušteni su plafoni, nova keramika, PVC stolarija, sigurnosna vrata.
Monofazna struja, bez daljinskog grejanja, terasa.

Cena: 22.000,00 EURA

Lokal u centru grada

Nov lokal koji se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru grada, stoga je pogodan za obavljanje mnogih delatnosti.
Sastoji se iz dva dela, ima dva ulaza i tri sanitarna čvora (dva u prednjem delu lokala i jedan u zadnjem).
Površina objekta iznosi 200 m2. Opremljen je najkvalitetnijom opremom, led svetlima, podnim grejanjem, prvoklasnom keramikom, video nadzorom.

Prodajna cena: 95.000,00 EURA (475,00 EURA/m2)
Cena zakupa: 800,00 EURA (4 EURA/m2)

Renovirana petosobna kuća

Renovirana petosobna kuća u mirnoj ulici, nedaleko od AVIV parka, sastoji se iz dve etaže i visokog tavanskog prostora koji bi se mogao preurediti u potkrovlje.
Prizemlje se sastoji iz hodnika, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ostave, kupatila i garaže u kojoj se nalazi kotao za centralno grejanje, površine 120m2.
Sprat se sastoji iz hodnika, četiri sobe i kupatila, identične površine kao i prizemlje, što čini ukupnu stambenu površinu od 240m2, na placu od 281m2.
Kuća je građena od čvrstog materijala, postavljen je parket, drvena stolarija, CG na struju, dva klima uređaja, dve terase u prizemlju i velika terasa na spratu, podrum.
Postoji mogućnost kupovine putem stambenog kredita.
Cena: 52.000,00 EURA

Troiposoban stan u novogradnji

Troiposoban stan na prvom spratu u novoizgrađenoj zgradi stambeno-poslovnog tipa, u naselju Mala Amerika.
Kvadratura stana iznosi 79.51m2, u šta ulaze predsoblje, wc, kuhinja, degažman, dnevna soba, tri sobe i lođa. Stan se nalazi na I spratu.
Opremljen je najkvalitetnijom autrijskom PVC stolarijom, kako spoljašnjom, tako i unutrašnjom, ugrađeni su kalorimetri, parkhttp://imperium.rs/nekretnine/trosoban-stan-na-lesnini/et, keramika Kanjiža, postoji parking ispred zgrade.
Mogućnost kupovine garaže.
Povraćaj PDV-a.
Cena: 59.650,00 EURA (750,00 EURA/m2)

Trosoban stan na Lesnini

Funkcionalan trosoban stan u naselju Lesnina na pet minuta hoda do centra grada u blizini škole, zabavišta, pijace, više većih marketa, pošte, banke i drugih potrebnih sadržaja.
Stan se nalazi na IV spratu, sa dve prostrane terase.
Sastoji se od hodnika sa plakarima, tri sobe, dve prostrane terase, kuhinje, kupatila i većeg pripadajućeg podruma sa prostorom za ostavljanje bicikala ispred podruma.
Podne obloge su parket i keramičke pločice, centralno grejanje. Postoji parking ispred zgrade.
Cena: 29.000,00 EURA

SREĆNE NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE ŽELE VAM IMPERUIM NEKRETNINE.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga