Igralište u Orlovatu nebezbedno za decu, roditelji zabrinuti

Igralište u Orlovatu nebezbedno za decu, roditelji zabrinuti

Igralište za decu u Orlovatu osim što mališanima ne pruža nikakve uslove za igru, postalo je i opasno. Sprave su veoma stare i teške, a celo igralište neophodno je renovirati. Međutim, ne postoje sopstvena sredstva, jer u Orlovatu nema samodoprinosa. Problema su svesni i roditelji i Savet MZ “Orlovat”. Nadaju se da će neko pomoći.

4 Comments

 1. E moj ti!!!
  Ja ti kupim auto a ti ga ne održavaš ne menjaš ulje,filtere,pločice…samo voziš i posle nekoliko godina počneš da mi kukaš kako je počeo da se kvari kako nije bezbedan,loše koči i tražiš nov!Ma marš bre uradite nešto sami pa uradićete za svoju decu ne za mene i Paju i Mileta!Nego naviklo da kuka da traži da prosi,*em ti ljude više i ljudski rod.Na Bagljašu ispred zgrada pokidan kanap na ljuljašci već 3 godine i da se nijedan roditelj ne trgne da ode da kupi 200din. metar i to zameni da se deca igraju ma treba da se stidite i sramotite oćete ja da vam kupim i zamenim….valjda će skoro i taj sudnji dan!?

  1. Za takve kao sto si ti valjda ce ubrzo i sudnji dan.
   60 godina ima igraliste sta hoces ovde da se odrzava kad se sve raspalo . Koliko generacija je proslo..dotrajalo je.Postoje sluzbe koje isto igraliste treba da odrzavaju ali jelte sto bi …i tako u nedogled. Sve su nam uzeli i sve se sliva u opstinsku kasu a odatle zna se gde ide. Pa posto ta ista opstina ne haja ..hajde da prosimo. Ajde sad lepo ti u misiju rupu i spavaj. Sram da te bude.

   1. A vi ste se to osetili prozvani pa zbog takvih kukavaca se sve to i dešava i nemoj ja tebe da počnem da vređam nesrećo jedna!

 2. Nisu krivi roditelji,ni deca,nego huligani,ne vaspitani,koji demoliraju decija igralista i koji nemaju vaspitanja. Trebalo bi kazniti novcano roditelje koji nisu vaspitali decu,nego ih puste da se drogiraju i unistavaju igralista,pa od tih para srediti igralista!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.