Gradonačelnik Zrenjanina se oglasio povodom hapšenja zbog Fabrike vode

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić oglasio se povodom novonastale situacije u vezi hapšenja zbog Fabrike vode.

“Ne želim da na bilo koji način utičem na istragu nadležnih državnih organa u vezi sa dešavanjima oko fabrike vode. Uveren sam da će istraga biti sprovedena u skladu sa zakonom. Grad Zrenjanin je u svakom trenutku spreman da pomogne da se ovaj slučaj reši u što kraćem roku.

Koliko je veliki pritisak različitih interesnih grupa, najbolje govore dezinformacije i manipulisanje činjenicama u vezi sa aktuelnim dešavanjima. Svedoci smo i da su neke stranke i udruženja reagovali u javnosti i pre nego što je MUP Srbije dao zvanično saopštenje, što jasno pokazuje da im nije interes da se reši problem sa vodom za piće, nego im je jedini cilj prikupljanje jeftinih političkih poena.

Neka državni organi samo obavljaju svoj posao, a mi ćemo naš. Uprkos poslednjim dešavanjima, lokalna samouprava nastavlja intenzivan rad na rešavanju višedecenijskog problema sa vodom za piće u Zrenjaninu,” izjavio je gradonačelnik Zrenjanina.

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

  1. Odgovornost gradonašelnika izgleda da ne postoji. Za mene je on najodgovorniji pošto nije adekvatno reagovao a bilo mu je sve dobro poznato. U normalnim zemljama, se daju ostavke ako si neuspešan ili ako ne uradiš neki posao valjano. Nažalost, u zemlji Srbiji to ne postoji! Napomenuću da je ova vlast najlošija u istoriji Zrenjanina, nestručna i nesposobna!

  2. Ne zelis da utices na drzavne organe?? Postavlja se pitanje zasto si svojevremeno poklanjao vozila Zrenjaninskoj policijjskoj upravi? U normalnom svetu to je sukob interesa kada lokalni politicar
    donira nesto organima koji su zaduzeni za postovanje prvde i zakona. Bas zbog toga kada su hapsenja u Zrenjaninu to radi policija Novog Sada
    ili Beograda. Zrenjaninci treba prvo da pociste svoje dvoriste pa onda da se bave visokom politikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.