Fontane ne rade, razlog neverovatan (FOTO)

Fontane ne rade, razlog neverovatan (FOTO)

Fontane na Trgu slobode postale su u kratkom vremenskom periodu prepoznatljivi simboli grada Zrenjanina. Ljudi koji žive u gradu na Begeju fotografišu se kako bi im ostale uspomene, pogotovo mnogobrojni turisti koji borave u našem gradu.

IMG_20160819_155358_resize

Međutim, već dva dana ne rade fontane. JP”Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina” zaduženo je za njihovo održavanje u našem gradu.

IMG_20160819_115632_resize

“Ne radi zato što je neko pre dva dana pokušao da počupa reflektore, tj. svetla i zbog toga fontana ne radi, dok se kvar ne otkloni. Bilo bi lepo da službe neke rade svoj posao i da pokušaju da nađu krivce, kao i da konačno nekoga i kazne malo”, rekao je Goran Kravarušić, direktor JP”Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina”.

IMG_20160819_115528_resize

Izvođači će utvrditi danas šta je tačno u pitanju, odnosno koliki je kvar i šteta. Obe fontane ne rade, kako ne bi došlo do spoja, zbog vandalizma u centru Zrenjanina.

IMG_20160819_161753_resize

Slučaj je prijavljen policiji, a fontane će proraditi kada se nadoknadi načinjena šteta.

Koliko poštujemo i cenimo nove stvari u našem gradu, može se videti na osnovu smeća i polomljenog stakla u fontani.

 

 

2 Comments

  1. Izvodjači nisu radili fontane. Neće utvrditi danas, već će danas utvrditi.Nije rad isključen. Neće doći do spoja usled, nego zbog vandalizma. I ne može se šteta popraviti, već nadoknaditi (možda).

  2. Ta šta su to ostavili ko da nisu znali da će oma sve cigani da počupaju, pa što može da nose u onu baru na buvlju pijacu, pa što se ne proda u staro gvožđe na otpad za daj šta daš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.