Čovek preminuo u centru Zrenjanina, građani nastavili normalno da piju piće pored njega

Podeli:

Pre 2 dana u centru Zrenjanina pozlilo je našem sugrađaninu, nakon čega je preminuo na licu mesta. Nakon poziva, ekipe hitne pomoći su izašle na teren, ali su mogle da konstatuju smrt. On je pokriven čaršavom, nakon čega je telo ostalo da leži na granitnim pločama. Od ljudi koji su bili prisutni smo dobili informaciju da su deca preskakala čoveka i igrala se, dok su im roditelji pili piće! IMG_20140415_115209

Na lice mesta je izašao dežurni lekar, ali nije mogao da pomogne čoveku. Iz SHMP su za RTV Santos rekli da kada konstatuju smrt obaveštaju policiju, dok pogrebna služba odnosi telo. Hitna pomoć ne vozi pokojnika, a ukoliko se utvrdi smrt, kao u ovom slučaju, obezbeđuje se mesto i čekaju nadležne službe da pokupe telo.

Ono što je zaprepašćujuće, jeste da su u okolini građani u punim letnjim baštama normalno pili svoje piće, kao da se ništa nije desilo. Nije im smetalo ni telo preminulog sugrađanina, koji je ležao u centru Zrenjanina. Za to vreme je program popularne muzičke letnje manifestacije normalno proticao po planu.  Možda je za nekoga ovo normalna situacija, ali za neke svakako nije. Ostaje pitanje gde idemo kao društvo, šta se to dešava sa nama i šta smo to postali?!

Da li je normalno da smo izgubili bilo kakav osećaj za druge?

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga