Ceo grad bez vode

Podeli:

Prema najavi iz Elektrodistribucije za petak 31. maj planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju našim trafostanicama sa kojih se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

Zbog pomenutih radova doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada u vremenu od 8 do 17 časova.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ će iskoristiti planirani prekid snabdevanja električnom energijom da izvrši redovnu reviziju i remont na sopstvenim trafostanicama, kao i za radove na zameni zatvarača na glavnom vodu vodovodne mreže, jer su u pitanju radovi zbog kojih bi došlo do višečasovnih prekida vodosnabdevanja. Pomenuti radovi dovešće do toga da sistem vodosnabdevanja u gradu bude još stabilniji i sigurniji.

Deo namenskih sredstava za unapređenje vodosnabdevanja uložen je u zamenu dotrajalog zatvarača na glavnom vodu vodovodne mreže na uglu ulica Vranjevačke i Mihajlovačke.

U pitanju su obimni i zahtevni radovi uz upotrebu teške mehanizacije i dizalice, zbog čega će Vranjevačka ulica biti zatvorena za saobraćaj od četvrtka 29. maja, kada počinju pripremni radovi, do momenta završetka radova u petak.

Odmah po završetku radova na zameni zatvarača biće izvršeno ispiranje vodovodne mreže glavnog voda, a dok traje ispiranje moguće je da će doći do zamućenja vode u mreži.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga