SKANDAL U ZRENJANINU! Direktorka proneverila novac, pa se potukla sa osobom koja je prijavila!

Direktorka jedne velike osnovne škole u Zrenjaninu proneverila je novac namenjen deci, odnosno sredstva za dečji boravak. Kako nezvanično saznajemo ona je već nekoliko godina prijavljivala da ima više dece nego što je realno bilo, pa je razliku uzimala za sebe. Za sada objavljujemo ovakvu vest u rubrici “Tračarica”, a kompletnu priču s potpunim podacima ćemo objaviti čim upotpunimo prilog sa svim relevantnim sagovornicima.

Cela stvar je isplivala na videlo, kada je jedna osoba iz ove škole dobila otkaz i sve prijavila nadležnim organima. Navodno su se nakon toga njih dve i fizički obračunale. Prema nezvaničnim informacijama direktorka se nagodila sa Tužilaštvom, kako bi vratila novac i dobila blažu kaznu.

Cela stvar je tragična, jer ako se ovako ponašaju osobe koje treba da vaspitaju decu, šta možemo da očekujemo od budućih generacija?!

Svako treba da odgovara za svoje postupke!

 

Pratite na na Fejsbuk fan stranici i na Tviteru

Loading Facebook Comments ...

10 Comments

 1. Nemate pojma o čemu pričate.
  I očigledno je da ste subjektivni i/ili dezinformisani.

 2. Dole Vučićevi puleni,
  bagro lopovska!

 3. Sramotno je da ovakva vest bude objavljena na sajtu nekoga koji sebe naziva novinarskom kućom! Valjda je osnovni postulat novinarstva da se nešto prvo proveri a tek onda objavi a ne da izdajete ovakva obaveštenja tipa “rekla kazala”. Za ovakve tračerice bi se u normalnim državama odrezala poštena kazna onom ko sebe naziva “novinarom”. Ovo je ustvari Vučićeva Srbija!

 4. Ako pretendujete da budete imalo ozbiljan medij, onda vam ovo nikako ne ide u pirlog tome. Iskreno, ovo je sramota za novinarstvo. Naravno da cu da ostaim svoje podatke, znam puno o radu te skole i same direktorke. Da ste se potrudili, bar malo, da budete objektivni, ovako nesto sigurno ne biste objavili. Nadam se, da cete, u interesu novinarstva, kao i prosvete, u narednom periodu prikupiti prave inofrmacije i ispraviti stetu, koju ste sami sebi naneli…

 5. Jedna direktorka jedne škole… Zvuči baš kao trač,a ne izveštavanje. Kako neko uopšte može da objavljuje bilo koju vest na taj način, neozbiljno je. Ko tako piše bolje je da se ne bavi pisanjem.

  1. Ivana, Ivana…..ccccc, pa Bošnjak, naravno! Škola “Žarko Zrenjanin”!

 6. Nazalost sve ovo je tacno! Skola u kojoj se sve ovo desava je osnovna skola “Zarko Zrenjanin” u kojoj moje dvoje dece pohadjaju nastavu…

 7. Da nije direktorka skole”Zarko Zrenjanin” iz Zrenjanina?

 8. Koliko vam vremena treba da prikupite “potpune podatke”?
  Zašto se ne navede ime osobe koja je “dobila otkaz”?
  Koga je direktorka tukla?
  Da li postoji zakon po kojem neko ukrade pare pa vrati, i nikom ništa?
  Pokažite da ste ozbiljna kuća, pa dajte istinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.