Saznajte zašto nedostaju delovi na fontani u centru Zrenjanina

Saznajte zašto nedostaju delovi na fontani u centru Zrenjanina

Na osnovu informacija do kojih smo došli, a tiču se projekta izgradnje fontana, saznajemo da je prisutan bio strah izvođača radova od krađe mlaznica koje se montiraju na cevi i da je zbog toga doneta odluka o uklanjanju dodatka koji se montira na cevi. S obzirom da je vikend i da nismo mogli da dobijemo povratne informacije, ovu informaciju stavljamo u rubriku “Tračarica”.

IMG_20160512_002427

Jedna ovakva mlaznica, koja se zavrće na cevi, košta navodno oko 250 evra, a s obzirom da ih ima oko 40, s razlogom možemo da pretpostavimo zašto investitor nije želeo da rizikuje. Centar je pod video nadzorom, a ukoliko bi se neka osoba usudila da ih skine, pronađena bi odmah bila, kao i osoba koja je nedavno razlupala reklamne panoe. Naredne nedelje objavljujemo informacije šta se dešava sa fontanom i zašto još uvek ne radi.

 

1 Comment

  1. Šta da saznam, pa pokrali Cigani.
    Neko je bio dovoljno blesav da ostavi mlaznice koje koštaju 250 evra na izvolte.
    Dugo je i trajalo.
    Sad znamo zašto imamo komunalne policajce. To su oni rebali da sačuvaju. Ako nisu u stanju da sačuvaju centar grada, koji očin primaju platu. Treba im skinuti platu i od tih novaca kupiti nove mlaznice, dok se nauče pameti pa počnu da rade svoj poso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.