Otkrivamo gde se nalazi marihuana u okolini Zrenjanina

Otkrivamo gde se nalazi marihuana u okolini Zrenjanina

Marihuane na poljima u Banatu ima na različitim lokacijama. Neka je samonikla, dok su se za drugu potrudile pojedine osobe kako bi opstala i narasla. Kako bismo pronašli lokacije gde ona postoji, potražili smo pomoć od ljudi koji obilaze njive i čuvaju ih od lopova. Poljočuvari su zahtevali anonimnost, jer mogu da izgube mnogo više od posla.

washington-marijuana-association_large

“Marihuana postoji i ona se uglavnom nalazi u zabačenim delovima atara dalje od puta. Ona se pronalazi na manjim površinama, ali nekad je posejana u redu, pored određene poljoprivredne kulture. Kad vidimo decu koja na biciklima nose vodu i idu u zabačene delove atara, a nemaju njivu, jasno nam je o čemu se radi”, otvoreno govori poljočuvar za RTV Santos.

Poljočuvari su u kontaktu i sarađuju sa policijom kada je u pitanju ova ozbiljna tema. Marihuana se može pronaći na lokaciji od fabrike “Radijator” pored poljskog puta prema prelazu ka Lukićevu. Isto tako u zabačenim delovima atara prema Perlezu i Čenti.

 

ČLAN 246 – NEOVLAŠĆENA PROIZVODNJA I STAVLJANJE U PROMET OPOJNIH DROGA

Stav 1. Ko neovlašćeno proizvodi, prerađuje, prodaje ili nudi na prodaju ili ko radi prodaje kupuje, drži ili prenosi ili ko posreduje u prodaji ili kupovini ili na drugi način neovlašćeno stavlja u promet supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge, kazniće se zatvorom od tri do dvanaest godina.

 

 

 

 

FOTO: WASHINGTON MARIJUANA ASSOCIATION, FACEBOOK

 

1 Comment

  1. Bravo to su teme nadam se da ce biti vise takvih tema i ko je uhapsen i ko mardelj zaglavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.