Promocija Svetskog prvenstva u Zrenjaninu

Podeli:

Rukometni savez Srbije organizovao je u Zrenjaninu prvu u nizu promocija predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za žene. Najmlađi Zrenjaninaci i ljubitelji ženskog rukometa družili su se sa našim najvećim rukometnim zvezdama, a program koji je organizovan u centru grada vodila je Marija Kilibarda, koja će podržati našu reprezentaciju na ovogodišnjem prvenstvu. Veliki broj okupljenih Zrenjaninaca bio je deo vesele navijačke fešte i oprobao se u izvođenju sedmeraca i šutiranju na rukometni gol.

3

Društvo su im pravili i predstavnici Grada Zrenajnina, gradonačelnik Ivan Bošnjak, selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković i proslavljene rukometašice Svetlana Ceca Kitić, Dragica Đurić i Stana Vuković. „Zaista sam srećan što smo u prilici da ugostimo sve vas, čak smo sredili i lepo vreme.Nadam se da će takmičenje biti posećeno, da će najbolji pobediti, a da će se Zrenjanin pokazati kao dobar domaćin“, rekao je Ivan Bošnjak, gradonačelnik Zrenjanina. „Zrenjanin je oduvek bio rukometni grad, što smo mogli i da vidimo po broju ljudi koji su se danas okupili.

1

Deca su sjajna, verujem da će za nekoliko godina najbolji od njih zaigrati i u našoj reprezentaciji. Bitna nam je podrška tokom Svetskog prvenstva, da hale budu pune navijača koji će bodriti naše devojke i da svi navijamo za dobar rukomet“, istakao je Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezenatcije Srbije. „Ovaj događaj je zaista lepa promocija ženskog rukometa i Svetskog prvenstva. Drago mi je što je grad Zrenajnin dobio organizaciju, jer je Zrenjanin tradicionalni grad sporta i rukometa. Sa našim devojkama, verujem da idemo do zlata“, poručila je Svetlana Kitić, bivša reprezentativka.

4

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga