26.Grand prix-Kup Zrenjanin 2018

Podeli:

Plivački klub PROLETER iz Zrenjanina u periodu 01-04.11.2018. godine organizuje XXVI tradicionalniinternacionalni plivački  miting „GRAND PRIX – KUP ZRENJANIN 2018„.

Od ove godine takmičenjeSe nalazi u zvaničnom kalendaru Svetske plivačke federacijeKao kvalifikaciono za Svetsko prvenstvo u plivanju. Na mitingu je potvrđen dolazak preko oko 500 takmičara iz Slovenije, Mađarske, Rumunije , BiH, Rep.Srpske, Crne Gore, Makedonije, Italije, Bugarske, Turske, Grčke, Sirije, Alžira i Srbije. Kao i svake godine na takmičenju ce učestvovati mnogi najboljiplivači okruzenja i Srpskog plivanja, a o kvalitetu rezultata natakmičenju svedoči mnogo oborenih nacionalnih rekorda kao iRekorda takmicenja.

Na takmičenju će učestvovati reprezentacijeSirije, Egipta, Bugarske, Turske i Grčke kao i nekoliko plivačaOsvajača medalja sa Evropskih prvenstva ( Stjepanović, Siladji,Oder, Apostolakis, Gunar…) Takmičenje traje 4 dana i na programu su prepodne kvalifikacionetrke sa početkom u 10h, a popodne su predviđena polufinala ifinala sa početkom u 18h.

Svečano otvaranje mitigna predviđeno je za četvrtak, 01.11.2018.u 17:45 časova, na Gradskom Bazenu u Zrenjaninu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga