Hiljadu i 19 metara Novogodišnje rasvete u Žitištu

Tradicionalno već 18 godina Đuro Šijan iz Žitišta bavi se izradom i postavljanjem novogodišnje rasvete. Prvo je okitio svoju kuću, a poslednje četiri godine ukrašava i centar Žitšta.
Ove godine zajedno sa bratom Mićom počeo je da ukrašava fasadu Doma kulture i krošnje drveća na Trgu. Prema rečima Đure postavljanje rasvete trajaće narednih dana, a svečano uključivanje očekuje se nakon 20 decembra. Ovaj hobi je veoma skup, a deo sredstava za izradu i kupovinu ukrasa obezbedila je Turistička organizacija opštine Žitište.

HILJADU I 19 METARA NOVOGODIŠNJE RASVETE U ŽITIŠTU

HILJADU I 19 METARA NOVOGODIŠNJE RASVETE U ŽITIŠTU ( video)Tradicionalno već 18 godina Đuro Šijan iz Žitišta bavi se izradom i postavljanjem novogodišnje rasvete. Prvo je okitio svoju kuću, a poslednje četiri godine ukrašava i centar Žitšta.Ove godine zajedno sa bratom Mićom počeo je da ukrašava fasadu Doma kulture i krošnje drveća na Trgu. Prema rečima Đure postavljanje rasvete trajaće narednih dana, a svečano uključivanje očekuje se nakon 20 decembra. Ovaj hobi je veoma skup, a deo sredstava za izradu i kupovinu ukrasa obezbedila je Turistička organizacija opštine Žitište.

Gepostet von Info Centar Zitiste am Sonntag, 9. Dezember 2018
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.