O televiziji

TV SANTOS osnovana je . marta 1999. godine. godine. U proteklih 14. godina prisutni smo na medijskom tržištu, pri čemu smo konstantno gradili i jačali svoju konkurentnost.

Posedujemo Dozvolu za emitovanje TV programa za područje regiona, dozvola br 52/2007 Radio SANTOS je na konkursu kod Republičke radiodifune agencije dobio Dozvolu za emitovanje RADIO programa na lokalnom području (Dozvola br. 463/2010). Tehnička opremljenost RTV SANTOS-a i ljudski potencijal stavljeni su u službu širenja istinitih i objektivnih informacija, a osnovni postulati novinarske etike postali su i ostali naš zaštitni znak.

Studio Regionalne TV „SANTOS“ zauzima površinu od 160m² i kao takav predstavlja najveći TV STUDIO u našem regionu. Karakteriše nas sopstvena, visokokvalitetna zanimljiva i praćena produkcija. Visoko kotirane emisije koje plasiramo u sopstvenoj produkciji su : Vesti, Vikendica, Agrosat… Kroz Informativni program, dobar izbor filmskog i serijskog programa, praćenje kulturnih, sportskih dešavanja prisutni smo 24h dnevno.

Dozvola - Santos TV

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.