Dame, verujem da se svaka od nas pitala šta to one jedu pa su tako fatalnog izgleda. Naime,o manekenkama i njihovoj ishrani kolaju razne priče. Tačne ili netačne, sugurna sam da je komentar fotografa i dizajnera za njih presudan kakav god on bio. Polemisalo se tu o iscrpljujućem vežbanju, izgladnjivanju i poremećajima u ishrani. Ali da li je to tako?

Da li se njihova ishrana bazira isključivo na zelenišu i voću ili je za to zahvalna genetika? Vitke i visoke, modne ikone uzor su mladjoj populaciji dok se starija ne bi složila sa njihovim proporcijama.

Malo sam istraživala intervjue poznatih cica sa naslovnica, pročitajte u daljem tekstu o čemu se tu zapravo radi.

Foto: twitter.com/cindycrawford

Sindi Kraford dama u pedesetim godinama, ali zaista ko bi rekao da ima već toliko. Iako je odavno odšetala sa modne piste ne prestaje da vodi računa o sebi. Osim toga, ona na društvenim mrežama veoma rado deli svoje trikove koji su joj pomogli da svoj izgled dovede do savršenstva. A ja vam donosim njen zeleni recept koji sam pronašla na njenom instagram profilu.

Da biste izgledali savšeno kao Sindi potrebno vam je:

– ½ šolje flaširane vode

– 1 veći krastavac

– 1 srednja stabljika celera

– 2 šake spanaća

– 1 limun

– 1 šolja kelja

Povrće očistite i dobro operite, stavite ga u blender i sipajte vodu, izblendirajte i popijte na prazan stomak. Nema na čemu!

Foto: twitter.com

Ketrin MekNil tvrdi da sve zavisi od metabolizma.

Njen doručak se satoji od banane, tosta i lajt pekmeza.

Ručak od ribe, kelja, pire krompira i ponekad čiz kejka, ali caka je u tome što kako nedelja odmiče ručak postaje sve siromašniji i svede se samo na salatu.

Ova dama večeru preskače.

Agnes Dejn, dugonoga plavuša i trenutno najpoznatija svetska manekenka kaže da ne mari, već jede sve što joj duša poželi. Brza hrana joj je omiljena, ali kaže da nikako ne preteruje i da je ključ u umerenosti.

Da li ove dame govore istinu ili ne, ostaje na vama da zaključite. Ali bih se u jednom složila sa njima, fizička aktivnost i umerenost su od krucijalnog značaja.

 

 

 

 

Autor: Dragana Strajnić

Loading Facebook Comments ...

1 Comment

  1. Jako zanimljiv Clanak svaka cast bilo mi je zadovoljstvo citat ❤️❤️❤️❤️❤️i nauciti nesto novo ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.