Max mobile – Praznična akcija

Živite brzo, u pokretu ste, online 24/7, komunicirate sa ljudima širom sveta, iz svog office-a, automobila, sa parkinga, iz restorana, uz doručak, kafu, volite tu dinamiku i ona vas pokreće. Mobilni je uvek uz Vas, za sve sastanke, ponude, pregovore, plaćanja. Ovih dana na poklon stiže i Vaš nov mobilni telefon koji ste toliko želeli. Da, ona je za Vas izabrala zaista divan poklon. Poznaje Vas i zna šta Vam je potrebno.

Zato ne zaboravite da ga na vreme opremite maskom i zaštitnim staklom.

Max mobil je pripremio prazničnu akciju za sve vas koja traje do kraja meseca – Uz kupljenu masku, zaštitno staklo za samo 300 dinara. 

Svi koji su iskusili pad telefona, poznaju taj osećaj kada displej popuca sa svih strana. Zato mislite na vreme i sačuvajte svoj telefon. Maska, zaštitno staklo i onda akcija, gde god. I da,  možda baš najlepše praznične fotografije napravite ove godine mobilnim telefonom. Neće biti to samo fotografije, već uspomene za ceo život.

Max mobile pored velikog izbora mobilnih telefona i opreme, vrši servis telefona i to dan za dan uz garanciju na sve. 

Nalazi se na adresi Pupinova 7 u Zrenjaninu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading Facebook Comments ...

1 Comment

  1. Rtv santos opet po starom kako dodje kisa rtv santos kao danas tokom noci gubi sliku i ton ko nenormalni resite to ako ikako mozete posto ste ovih dana bili normalni sa slikom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.