Odgajivanje pasa u Elemiru

Aleksandra Mijin iz Elemira je uzorna supruga i majka troje dece. Gospođa Mijin odgaja američke staforde koji su sastavni deo njene porodice, odani prijatelji i čuvari njene dece. Zbog prvog deteta sa posebnim potrebama je uzela ove životinje sa kojima njena najstarija ćerka ostvaruje odličnu konekciju. Staford se odmalena uči da živi sa svim ukućanima i neophodna je rana socijalizacija.

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

  1. Bravo, naklon do poda. Jedina i prava istina o ovoj nažalost satanizovanoj rasi.

  2. Satanizovana rasa zarad dvonožnih nakaza koji ih na sve moguće nacine ekploatisali i prave monstrume od njih. Ni jedan pas nije rođen monstrum- čovek (nakaza) ga takvim kreira. Inače , ovo je prijavljena odgajivacnica predpostavljam sa standardima zakonom obaveznim za odgajivacnicu i koja redovno placa porez na prihod koji ostvaruje ovom “proizvodnjom”?!?

  3. Satanizovana rasa zarad dvonoznih nakaza koje besomučno i na sve moguće nacine profitira ne samo od ove rade- id svih!!! Ne postoji loš i agresivan pas- postoji samo FAKTOR ZVANI ČOVEK koji ih kreira na zlo!!! Inače, predpostavljam, ovo je odgajivacnica koja ima zakonom propisane uslove za odgajivacnicu i redovno placa porez državi na svoj unosan biznis?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.